Відкриті заняття магістрів-істориків спеціальності 014 середня освіта (Історія)

Перегляди: 456

Відкриті заняття є невід’ємним елементом методичної діяльності науково-педагогічного працівника.

Саме тому, 8 листопада 2021 року в онлайн режимі відбулося обговорення відкритих уроків студентів-магістрантів спеціальності 014 Середня освіта (Історія) у присутності керівника практики к.п.н., доцента, завідувача кафедри історії, міжнародних відносин та методики навчання історичних дисциплін ННІ історії, права та міжнародних відносин СумДПУ імені А.С. Макаренка Моцак С.І., методистів практики к.п.н., доцента Авхутської С.О. та к.п.н., старшого викладача Ярош Н.В.

Студенти продемонстрували  високий рівень володіння теоретичним матеріалом та методикою проведення уроків з історії та громадянської освіти, вміння організувати та зацікавити учнів, навички застосування відповідних форм роботи та наочних матеріалів,  ІКТ, а також аналізувати отримані результати, вести діалогічне мовлення з учнями.

Ми горді за наших студентів, які креативно і відповідально підійшли до такої важливої складової в опануванні педагогічної професії як практична підготовка. Ті, хто не встиг доопрацювати завдання у повному обсязі, ще мають шанс це зробити і вдосконалити свої навики та покращити загальний результат.

Переконуємося, що дистанційне навчання в умовах карантину - це не перешкода, а простір для творчості та нових можливостей!