Звіт директора ННІ Історії, права та міжнародних відносин

Перегляди: 426

28 жовтня 2021 року на зборах трудового колективу Навчально-наукового інституту історії, права та міжнародних відносин Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка було заслухано звіт директора інституту, кандидата історичних наук, доцента Подрєз Юлії Вікторівни про перебування на посаді за останні 5 років та перспективи розвитку структурного підрозділу.

На засіданні трудового колективу був присутній ректор Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, професор Лянной Юрій Олегович, який висловив слова підтримки Подрєз Юлії Вікторовні, високо оцінивши її вклад в розвиток Інституту.

Члени трудового колективу одноголосно затвердили звіт Подрєз Ю.В. про перебування на посаді за останні 5 років та перспективи розвитку Інституту.

Слова підтримки надали також голова трудового колективу Інституту, к.філ.н., доц. Снегірьов І.О. та заступник декана з навчальної роботи  к.і.н., ст.викл. Жуков О.В.

Колектив ННІ бажає Подрєз Юлії Вікторівні великих досягнень, вірних рішень, підтримки колективу і безперечних успіхів у спільній діяльності на користь Інституту!