Новини

Гостьова лекція від першого секретаря з економічних питань посольства України в Чилі Миколи Клочка

7 червня 2022 року студенти-міжнародники долучилися до лекції МИКОЛИ КЛОЧКА (першого секретаря з економічних питань посольства України в Чилі) у форматі гостьової лекції, де було розглянуто актуальне питання: Як війна в Україні змінює громадську думку в Європі та світі.

Гостьова лекція пройшла в рамках навчальної дисципліни "МІЖНАРОДНИЙ БІЗНЕС І ЕКОНОМІЧНА ДИПЛОМАТІЯ" для студентів освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини, регіональні студії та суспільні комунікації». Микола Олексійович проаналізував зміни, які відбувалися у світі по відношенню до України, відзначив рівень та перспективи надання Україні військової та гуманітарної допомоги та зауважив на європерспективах України. Крім того, Микола Клочко розповів студентам про відношення чилійців до війни в Україні.

Студенти активно долучалися до діалогу, ставили запитання, що стосувалися підтримки санкцій проти росії з боку латиноамериканських країн, та важливості інформаційних меседжів, що українській стороні варто донести як країнам Латинської Америки, так і всьому світу.

Ми надзвичайно вдячні,пану Миколі за змістовну та цікаву зустріч з нашими студентами, та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Меню