Новини

Міжнародна школа в Польщі

У рамках проекту літня школа студенти навчально-наукового інституту історії, права та міжнародних відносин провели незабутній тиждень у Польщі (м. Познань).

Здобувачі освіти мали можливість поспілкуватися з провідними польськими спеціалістами, познайомитися зі студентами історичного факультету спеціальності "СХОДОЗНАВСТВО". Перспективою подальшої співпраці стало обговорення спільних проєктів та шляхів їх реалізації. У процесі знайомства українсько-польські студенти поділилися досвідом попередніх наукових досліджень, домовилися про проведення спільних конференцій та публікацій. У дружній атмосфері студенти проводили час біля вогнища, співаючи українські та польські пісні, декламували вірші, розповідаючи про свої захоплення. Також для наших здобувачів освіти була організована екскурсія до історичного факультету університету імені Адама Міцкевича (бібліотека Collegium Historicym), проведена екскурсія до центру шифрування "ЕНІГМА" та по місту Познань.

Студенти змогли здобути не тільки нові знання, а й нових друзів, з якими створять ще не один спільний проєкт.

Щиро дякуємо викладацькому та студентському колективу Університету Адама Міцкевича за незабутні враження та безцінний досвід!

Меню