Новини

Можливості потрібно не шукати, а створювати!

Керівництво та викладачі Інституту історії, права та міжнародних відносин продовжують створювати можливості для власного професійного вдосконалення.

Так, з жовтня 2023 року стартувало Міжнародне стажування професорсько-викладацького складу Інституту на базі Батумського державного університету Шота Руставелі. 

Метою стажування є посилення та вдосконалення складової інтернаціоналізації в Інституті та популяризація і розвиток програм академічної мобільності з історії та міжнародних відносин, ознайомлення з досвідом щодо впровадження в освітній процес нових форм організації та методів освіти, розширення можливостей використання в сучасній освіті новітнього інструментарію.

Стажування викладачів відбувається за індивідуальними програмами, що дозволяє їм опанувати різні аспекти та технології в галузі історії, археології та міжнародних відносин, які найбільш повно відповідають професійним інтересам та освітнім курсам викладачів.

Дякуємо адміністрації та колегам з Батумського державного університету Шота Руставелі за продуктивну співпрцю! 

Сподіваємося, що отримані викладачами знання, навички та досвід стануть надзвичайно актуальними у підвищенні якості організації та адаптації до вимог ЄС освітнього процесу за ОП «Міжнародні відносини» та «Історія та археологія».

Меню