Новини

Настановна конференція з виробничої практики за профілем майбутньої професії

31 січня 2023 року на базі ННІ історії, права та міжнародних відносин СумДПУ імені А.С. Макаренка відбулась настановна конференція з виробничої (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти ІV курсу денної форми навчання ОС «Бакалавр», які навчаються за освітніми програмами Середня освіта (Історія. Англійська мова) та Середня освіта (Історія) за допомогою платформи Google Meet.

У роботі конференції взяли участь: здобувачі вищої освіти, завідувач кафедри всесвітньої історії, міжнародних відносин та методики навчання історичних дисциплін к.пед.н., доцент Світлана МОЦАК, завідувач кафедри історії України к.і.н., ст. викладач В’ячеслав ОЛІЦЬКИЙ, заступник директора з навчально-виховної роботи к.і.н., ст. викладач Олександр ЖУКОВ, керівник практиками університету Ірина ЄМЕЦЬ, методисти к.п.н. ст. викладач Олена СИДОРЕНКО, к.ф.н., доцент Катерина ПАСЬКО.

Метою даного виду практики є підготовка студентів до виконання основних функцій майбутньої фахової діяльності.

Керівник практикою, доцент Світлана МОЦАК, привітала студентів з початком практики, розповіла про особливості організації практики в умовах військового стану в базових закладах освіти міста Сум та області та розкрила завдання практики, познайомила зі змістом, звітною документацією, яку мають здати студенти після проходження цього виду практики, процедурою подання та перевірки звітної документації керівником практики, а також особливостями проведення захисту практики. Наголосила на важливості проведення профорієнтаційних заходів за участю викладачів, які є керівниками-методистами.

Доповідачі висловили сподівання, що студенти зуміють закріпити теоретичні знання на практиці, відчують переваги обраної професії та радість від спілкування з дітьми.

Бажаємо студентам четвертого курсу належним чином виконати програму практики, метою якої є забезпечення максимально продуктивної та цілісної підготовки студентів.

 Успіху Вам, дорогі наші майбутні колеги!

Меню