Новини

Продовжується підготовка з реалізації програми академічної мобільності студентів спеціальності «міжнародні відносини» у Батумському державному університеті Шота Руставелі

7 жовтня 2022 року в рамках Меморандуму про співпрацю відбулася онлайн-зустріч представників Інституту історії, права та міжнародних відносин Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка та Батумського державного університету Шота Руставелі щодо узгодження напрямів подальшої діяльності у реалізації програми студентської академічної мобільності між Грузією і Україною.

У робочій зустрічі взяли участь декан факультету права та соціальних наук БДУ Шота Руставелі Леван Джакелі, директор Інституту історії, права та міжнародних відносин СумДПУ імені А.С. Макаренка Юлія Подрєз, представники професорсько-викладацького складу та студенти.

Під час зустрічі були обговорені питання спільної участі у програмі академічної мобільності, основні завдання, порядок відбору здобувачів, перелік пропонованих для вивчення предметів та питання розміщення студентів.

В рамках обговорення освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини» відбувся обмін досвідом стосовно особливостей формування компетентностей майбутніх дипломатів. Дякуємо шановним колегам за змістовну зустріч та сподіваємося на позитивну реалізацію всіх програм співпраці!

Меню