Новини

Участь викладачів кафедри всесвітньої історії, міжнародних відносин та методики навчання історичних дисциплін у засіданні спеціалізованої вченої ради КНУ імені Тараса Шевченка з захисту дисертацій

12 липня 2024 року о 13 год. відбулося засідання спеціалізованої вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка з захисту дисертації Дейнеки Дмитра Олександровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 29 «Міжнародні відносини» за спеціальністю 293 «Міжнародне право» за участю Крупені Ірини Миколаївни, кандидата політичних наук, старшого викладача кафедри всесвітньої історії, міжнародних відносин та методики викладання історичних дисциплін ННІ історії, права та міжнародних відносин Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка в статусі офіційного опонента.

Назва дисертаційної роботи:  «Правові аспекти економічної дипломатії України у регіоні Південно-Східної Азії». Тема дисертації є надзвичайно актуальна з огляду на той факт, що президент України Володимир Зеленський у 2020 р. проголосив курс на економізацію зовнішньої політики та сприяння українському бізнесу закордоном. В автора дослідження є повне розуміння, як основних завдань економічної дипломатії так і правових аспектів економічної дипломатії України у регіоні Південно-Східної Азії, оскільки він є відповідальним за консульських округ Королівства Таїланд, Республіки Союз М’янма, Лаоської Народно-Демократичної Республіки і поглиблено вивчав предмет дисертації безпосередньо у регіоні Південно-Східної Азії.

Вітаємо нашу колегу із виконанням важливої місії представлення ННІ історії, права та міжнародних відносин у складі спеціалізованої вченої ради та Дейнеку Дмитра Олександровича з успішним проходженням останньої сходинки на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 29  Міжнародні відносини за спеціальністю 293 «Міжнародне право».

Меню