Новини

Гостьова лекція професора факультету міжнародних відносин Молдавського державного університету для студентів освітньо-професійної програми "Міжнародні відносини"

3 листопада 2022 року відбулась гостьова лекція в рамках формування професійних компетентностей студентів-міжнародників, яку провела НАТАЛІЯ ПУТИНА (заступник декана факультету міжнародних відносин Молдавського державного університету (Кишинів) на тему: «Придністровський конфлікт: історичні передумови та перспективи його еволюції в сьогоднішньому контексті безпеки в регіоні».

На лекції обговорювалися передумови Придністровського конфлікту  та вплив цього конфлікту на ситуацію в регіоні сьогодні. Крім того, пані НАТАЛІЯ проаналізувала ризики ситуації в Придністров'ї для України в контексті російсько-української війни та ставлення республіки Молдови до російської агресії в Украні.

Студенти спеціальності "Міжнародні відносини" отримали важливий досвід та інформацю стосовно цього конфлікту, і його впливу на сьогодення, а також активно приймали участь у дискусії, яка велась протягом лекції.

Дякуємо пані НАТАЛІЇ ПУТИНІ за дуже змістовну та цікаву лекцію!

Меню