Новини

Настановча конференція з виробничої (педагогічної практики) за профілем майбутньої професії

5 лютого 2024 р. в ННІ історії, права та міжнародних відносин відбулася настановча конференція з виробничої (педагогічної) практики для студентів 4 курсу денної форми навчання спеціальності 014 Середня освіта (Історія).

Педагогічна практика є важливою складовою фахової підготовки, це можливість закріпити здобуті знання під час навчання в університеті, оволодіти компетентностями, потрібними для майбутньої професійної діяльності. У цей період формуються професійні якості особистості вчителя історії, зміцнюється інтерес до майбутньої професії.

На конференції були присутні: директор інституту, доц. Подрєз Ю.В., методисти з фаху доц. Моцак С.І., ст. викл. Оліцький В.О., методист з педагогіки доц. Проценко І.І., методист з психології доц. Пасько К.М., керівник практиками університету Ємец І.В., заступник директора ст. викл. Михтуненко В.В., викл. Литвиновська Ю.А. Загалом для проходження практики студентами IV курсу заявлено 14 закладів освіти м. Сум, області, інших регіонів.

До слова була запрошена директор ННІ історії, права та МВ доц. Подрєз Ю.В., яка побажала студентам успіхів під час роботи з дітьми, щоб кожен зміг реалізувати свої знання у практичній діяльності, проявив себе якнайкраще.

До студентів звернулася керівник педагогічної практики по інституту доц. Моцак С.І., яка акцентувала на термінах, меті, завданнях та особливостях проходження педагогічної практики, документації, потрібної для оформлення результатів практики.

Бажаємо нашим студентам успішного проходження практики та нових здобутків!

Меню