Новини

Попередній захист магістерських робіт студентів ОР Магістр спеціальності 014 Середня освіта (Історія)

28  листопада 2023 р. на засіданні кафедри всесвітньої історії, міжнародних відносин та методики навчання історичних дисциплін СумДПУ імені А.С. Макаренка відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт магістрів 2 курсу спеціальності 014 Середня освіта (Історія).

Попередній захист пройшов у змішаному форматі за участі викладачів кафедри та студентів денної і заочної форм навчання.

Із першим етапом захисту випускної кваліфікаційної роботи студентів привітала завідувач кафедри доцент Світлана МОЦАК (гарант ОП   Середня освіта (Історія ).

Студенти представили доповіді, у яких висвітлили актуальність теми випускної кваліфікаційної роботи, обґрунтували її вибір, ознайомили присутніх з метою та завданнями дослідження, а також презентували основні результати наукової роботи.

Зауважимо, що всі студенти мають наукові публікації, окремі з них у фахових вітчизняних виданнях. Студенти продемонстрували вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання.

Попередній захист магістерських робіт є важливим етапом підготовки до основного захисту. Він дозволяє студентам упевнитися у своїх силах, отримати відгуки від фахівців і внести необхідні корективи до своїх робіт.

Бажаємо успіхів нашим студентам вже на захисті магістерських робіт, який відбудеться в грудні.

Меню