Новини

Відбувся комплексний кваліфікаційний екзамен з англійської мови та психолого-педагогічних дисциплін студентів ННІ Історії, права та міжнародних відносин

Ось і ще одну, останню сходинку подолано нашими студентами- випускниками на шляху до омріяної мети – отримати диплом зі спеціальності 014 Середня освіта (Історія).

Додаткова предметна спеціальність 014 Середня освіта (Мова і література (англійська).

Екзаменаційна комісія з комплексного кваліфікаційного екзамену з англійської мови та психолого-педагогічних дисциплін, у складі голови, Світлани МОЦАК, к. пед. наук, доцента, завідувача кафедри всесвітньої історії, міжнародних відносин та методики навчання історичних дисциплін, екзаменаторів – Ірини ПРОЦЕНКО, к. пед. н., доцента кафедри педагогіки; Дмитра УСИКА, к. псих. н., доцента кафедри психології; Олени СИДОРЕНКО, к.пед.н., ст. викл. кафедри іноземних мов оцінила реальні знання, сформованість умінь та навичок, якими повинен володіти випускник навчального закладу вищої освіти з кваліфікацією бакалавра зі спеціальності 014 Середня освіта (Історія). Додаткова предметна спеціальність 014 Середня освіта (Мова і література (англійська).

Красно дякуємо нашим дорогим випускникам, за те, що усі ці чотири роки попри карантин, війну, ви продовжували укріплювати свій інтерес до історії, психології, педагогіки, англійської мови здобували нові знання, опановували нові вміння і навички.

Вітаємо студентів з успішним складанням державного екзамену та присвоєнням освітньої кваліфікації за предметною спеціальністю Історія. Вчитель історії. Вчитель англійської мови. Життя готує ще багато різноманітних екзаменів та випробувань, які ми вам бажаємо скласти на "відмінно"! Нехай яскраве та незабутнє професійне майбутнє в мирній Україні чекає кожного з вас! До зустрічі в аудиторіях після вступу на магістерські програми.

І нехай вам у всьому щастить!

Меню