Новини

Внутрішня академічна мобільність студентів-міжнародників ННІ Історії, права та міжнародних відносин

У межах реалізації програми внутрішньої академічної мобільності на підставі Угоди про співробітництво між Сумським державним педагогічним університетом імені А.С. Макаренка та Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова з 8 лютого 2022 року розпочалося навчання студенток 3 курсу освітнього рівня «Бакалавр» денної форми навчання спеціальності 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії (освітня програма Міжнародні відносини) Дюбченко Євгенії та Землякової Катерини у  Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова на кафедрі міжнародних відносин та гуманітарних студій.

Здобувачки вищої освіти матимуть можливість прослухати лекції відомого українського політика, дипломата Романа Безсмертного та українського політолога, історика, журналіста, директора Інституту світової політики Євгена Магди.

Дякуємо кафедрі міжнародних відносин та гуманітарних студій Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова за плідну співпрацю!

Меню