Новини

Як підтримувати інтерес до україни за кордоном?

Російсько-українська війна йде вже третій рік, тому підтримувати належний рівень допомоги Україні з боку іноземних партнерів стає все важче.

Саме тому, науковці та громадські діячі мають постійно говорити про Україну на міжнародних платформах: розповідати про її культуру та традиції, показувати ті страшні наслідки, які принесла війна. 

29 лютого 2024 року директор Інституту історії, права та міжнародних відносин Юлія ПОДРЄЗ на запрошення «Центру трансатлантичного діалогу» взяла участь у конференції «ВИКЛИКИ, СПРОВОКОВАНІ ВТОРГНЕННЯМ РФ В УКРАЇНУ». Дана конференція проводилася за підтримки Генерального консульства України в Барселоні. 

Протягом заходу Юлія ПОДРЄЗ мала можливість познайомитися та намітити вектори співпраці з Генеральним консулом України в Барселоні Артемом ВОРОБЙОВИМ та Консулом Віталієм ЦИМБАЛЮКОМ.

В рамках роботи конференції разом з політологами, аналітиками, викладачами були  обговорені принципи демократії та верховенства права в Україні, ситуацію на фронті очима європейської спільноти та перспективи миру.  

Юлія ПОДРЄЗ мала можливість презентувати Сумщину та ще раз наочно нагадати, що прикордоння північно-східної частини України теж кожного дня потерпає від рашистських атак. Під час діалогів акцентуючи увагу іноземних партнерів не бути байдужими та донатити на потреби ЗСУ!

Меню