Новини

Захист магістерських робіт зі спеціальності 014 Середня освіта (Історія)

19 та 21 грудня 2023 року в ННІ історії, права та міжнародних відносин СумДПУ імені А.С. Макаренка відбулися захисти магістерських робіт студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 014 Середня освіта (Історія).

Кваліфікаційна робота, є підсумком теоретичної та практичної підготовки магістрів у межах нормативних складників освітньої програми. 

Магістранти показали високий рівень виконання наукових досліджень, актуальність тем та гідний захист магістерських робіт що торкалися проблематики «незалежності Косово» в системі міжнародних відносин 1980-2022 рр., українська діаспора США в суспільно-політичних та економічних процесах незалежної України (1991-2022 рр.), «Тайванське питання» у контексті міжнародних відносин другої половини ХХ ст., Мангеттенський проєкт: винайдення та практичне використання ядерної зброї в І пол. ХХ ст. та ін. Тематика магістерських робіт цікава та різноманітна.

Вітаємо студентів з успішним захистом магістерських робіт та бажаємо натхнення, наполегливості, невичерпної енергії, життєвої мудрості, нових досягнень та успішного працевлаштування за фахом!

Меню