Новини

Здобувачі ОП "Середня освіта (історія)" та "Історія та археологія" мали можливість спробувати себе в ролі екскурсоводів у м. Києві

Особливим днем для студентів Інституту історії, права та міжнародних відносин є традиційна поїздка до м. Києва.

Серед великої кількості активностей, які адміністрація Інституту підготувала для здобувачів, вирізнялася цікава подорож стежками Києва історичного. Особливістю цієї екскурсії було те, що студенти самі готували візитівки історичних пам'яток та презентували їх своїм товаришам та викладачам. Здобувачі досліджували екскурсійні об'єкти як з точки зору археологічної спадщини, так і з огляду історичної цінності.
Під час екскурсії, студенти в екскурсійній методиці використовували різноманітні прийоми показу (панорамного показу, зорової реконструкції, зорового монтажу, локалізації подій та ін.) і прийоми розповіді (екскурсійної довідки, опису, характеристики, питань-відповідей, новизни матеріалу та ін.). Студенти цікаво і дохідливо розповіли про такі екскурсійні об'єкти столиці як: Михайлівська площа, Софіївський собор,  Золоті ворота та ін.

Щиро дякуємо доценту Вячеславу ЦІВАТОМУ за змістовну підготовку студентів та організацію екскурсію по нашій героїчній столиці.

Меню