Новини

Зустріч колективу Інституту історії, права та міжнародних відносин та здобувачів ОП «Міжнародні відносини» зі стейкхолдерами

20 червня 2024 року відбулася зустріч колективу Інституту історії, права та міжнародних відносин та здобувачів ОП "Міжнародні відносини" з начальником управління міжнародних зв'язків Сумської ОДА Олексієм ОКСАНТЮКОМ.

Під час зустрічі обговорювали питання удосконалення освітньої програми "Міжнародні відносини". Жваву дискусію викликало питання забезпечення відповідності програмних результатів навчання запитам сучасних державних установ.

Стейкхолдери висловили готовність сприяти практичній підготовці здобувачів вищої освіти, надавати їм можливість проходження виробничої практики на базі Обласної державної адміністрації. Крім того, для випускників-міжнародників було запропоновано можливість працевлаштування в ОДА, адже набуті професійні компетентності та високий рівень оволодіння іноземними мовами є запорукою ефективної роботи.

Зустріч виявилась цікавою та стала корисною і для здобувачів, і для адміністрації Інституту, і для стейкхолдерів. Щиро дякуємо, пану Олексію ОКСАНТЮКУ за відкриті перспективи для наших студентів.

Меню