Новини

Зустріч студентів з відомим істориком, архівістом, громадським діячем, почесним краєзнавцем України Геннадієм Іванущенком

У п’ятницю, 19 квітня 2024 р., студенти історики мали неймовірну можливість зустрітися з українським істориком, архівістом, громадським діячем, почесним краєзнавцем України Геннадієм ІВАНУЩЕНКОМ.

Захоплююча зустріч відбулася в Державному архіві Сумської області.

Г. Іванущенко - це відомий дослідник національно-визвольного руху, автор численних досліджень та публікацій. Під час зустрічі він поділився своїм багатим досвідом та знаннями з учасниками. Студенти мали можливість поставити питання та обговорити різноманітні теми з історії українського національно-визвольного руху, архівної справи та сучасної боротьби проти росії.

Учасники зустрічі отримали велике задоволення від спілкування з дослідником та збагатилися новими знаннями та перспективами в галузі історії. Зустріч стала важливим кроком у розвитку нашої наукової спільноти та надихнула на подальші наукові досягнення.

Ми вдячні Геннадію Миколайовичу за його цінний внесок у боротьбу проти росії, дослідження національно-визвольного руху, розвиток архівної справи, що він поділився своїм часом і знаннями з нами. Також дякуємо Державному архіву Сумської області та особисто його директору – Юрію ОЛІЙНИКУ за організацію зустрічі та можливість до неї долучитися.

Меню