Новини

Літня школа студентів-міжнародників «Inspiration and manipulation of public opinion as algorithms for gaining and maintaining political power in Europe»

Триває Міжнародна літня школа "Inspiration and manipulation of public opinion as algorithms for gaining and maintaining political power in Europe” (02-08.07.2023), яка продовжує серію шкіл для українських студентів та викладачів, організованих Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.

Серед учасниць літньої школи студентка ННІ історії, права та міжнародних відносин Анастасія ЄЛЕНЕВСЬКА.

На протязі першого дня головним спікером заходів був доктор Костянтин МАЗУР, який презентував Університет імені Адама Міцкевича в Познані, його міжнародну діяльність, консорціум EPICUR та можливості наукової й професійної кар'єри для українських студентів в Польщі (на власному прикладі). Після занять учасники школи мали можливість спробувати себе у одному із видів фізичної активності - скандинавській ході.

Учасникам літньої школи 4 липня 2023 р. професор Кшиштоф ПШЕБИШЕВСЬКИЙ прочитав лекції «Свобода слова та право на інформацію» та «Формування громадської думки». Після лекцій відбулося практичне заняття на якому Анастасія ЄЛЕНЕВСЬКА мала можливість спробувати себе в якості журналіста. Організатори зробили максимум для того щоб студенти не лише навчалися, але і активно відпочивали. Скандинавська ходьба та запальна сальса як чудова перерва між лекціями. І це тільки перші дні, попереду вечір Української кухні та вогнище на Івана Купала.

Меню