Новини

Настановна конференція з виробничої (педагогічної) практики для студентів ОПП СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ІСТОРІЯ )

7 жовтня 2024 року в ННІ історії, права та міжнародних відносин відбулася настановна конференція з виробничої (педагогічної) практики для студентів ОПП Середня освіта (Історія).

Практика, обсяг якої становить 9 кредитів і триватиме 6 тижнів, проводиться під керівництвом доцента Світлани МОЦАК.  Цей етап є важливим для підготовки майбутніх педагогів, адже головною метою практики з історії є освоєння сучасних методів та форм організації навчально-виховного процесу в старшій школі.

Під час конференції студенти ознайомилися з методичними рекомендаціями на 2024-2025 навчальний рік та обговорили сучасні онлайн-ресурси, які допоможуть зробити навчальний процес цікавим і ефективним. Також майбутні педагоги дізналися про вимоги до звітної документації, яку потрібно підготувати по завершенню практики.

Студенти отримали не тільки теоретичні знання, але й чітке розуміння того, як використовувати інноваційні методи у своїй професійній діяльності. Попереду на них чекають нові виклики і можливості, проте є впевненість, що всі впораються на "відмінно". Бажаємо успіхів нашим майбутнім вчителям історії, адже саме вони формують майбутнє нашої історичної освіти!

Меню