Новини

Розпочато підготовку з реалізації програми академічної мобільності студентів спеціальності "Міжнародні відносини" у Батумському державному університеті Шота Руставелі

1 лютого 2022 року в рамках Меморандуму про співпрацю відбулася онлайн-зустріч представників Інституту історії, права та міжнародних відносин Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка та Батумського державного університету Шота Руставелі щодо узгодження напрямів подальшої діяльності у реалізації програми студентської академічної мобільності між Грузією і Україною.

У робочій зустрічі взяли участь декан факультету права та соціальних наук БДУ Шота Руставелі Леван Джакелі, директор Інституту історії, права та міжнародних відносин СумДПУ імені А.С. Макаренка Юлія Подрєз, представники професорсько-викладацького складу та студенти.

Під час зустрічі були обговорені питання спільної участі у програмі академічної мобільності, основні завдання, порядок відбору здобувачів, перелік пропонованих для вивчення предметів та питання розміщення студентів.

Дякуємо шановним колегам за змістовну зустріч та сподіваємося на позитивну реалізацію всіх програм співпраці!

Меню